Contact

Ben je er klaar voor om jouw online marketing campagne een flitsende start te geven? Heb je een vraag over onze diensten?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze pakketten en dienstenaanbod. MediaGorilla biedt aan potentiële klanten een gratis consult. Ons succes begint met jouw inzet om ons als een online marketing bureau te vertrouwen.

Veelgestelde Vragen

Een SEO bedrijf helpt bedrijven om hun zichtbaarheid en vindbaarheid online te verbeteren. Zoekmachine optimalisatie is het proces waarbij wijzigingen worden aangebracht in het design en de inhoud van een website, zo wordt de website aantrekkelijker voor zoekmachines.

Responsive webdesign houdt in dat er rekening wordt gehouden met verschillende schermgroottes. Een website ziet er anders uit op een smartphone dan een laptop, want op het scherm van een laptop kun je veel meer tonen dan op een smartphone. 

Wist je dat je hoger in Google kan komen als je website responsive is?

Het proces duurt ongeveer 6 weken bij een maatwerk website.

In de eerste week zullen we bespreken wat je wilt en nodig hebt. We zullen vervolgens wireframes maken en bij goedkeuring van de wireframes zullen we naar de volgende fase gaan: namelijk het ontwikkelen van de website.

Iedere week zullen we je op de hoogte houden van veranderingen.

Een professionele website inclusief snelle webhosting, support en een SSL certificaat!

De content, zoals afbeeldingen, tekst en eventueel filmpjes. Ook is het mogelijk om stock photos van het internet te gebruiken, maar wij raden dat niet aan. 

Ja, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

We zullen eerst zoekwoorden analyseren op moeilijkheidsgraad (hoe moeilijker een zoekwoord is, hoe langer het duurt dat je hoger in Google komt). Vervolgens kijken we wat er verbeterd aan je website kan worden. Daarna gaan we beginnen met linkbuilding. Als resultaat kom je hoger in Google.

SEO is een proces dat lang duurt, het is een investering. Wil je direct resultaat? Dan raden wij Google Ads aan. Je website komt dan niet in de organische zoekresultaten, maar helemaal bovenaan bij de advertenties, je betaalt dan wel een bedrag per klik.