Diensten

Onze online marketing diensten

MediaGorilla biedt een scala aan online marketing diensten, want we weten dat onze klanten met de juiste marketingplannen met hun online marketing kunnen slagen. Als een SEO (search engine optimization) bedrijf weten we hoe we een bedrijf met organische en betaalde groeimethoden effectief op de markt kunnen zetten.

Ons professionele team kan de volgende diensten voor een lokaal bedrijf leveren:

Door onze ervaring met het uitvoeren van meerdere campagnes zijn wij in staat om op te vallen in de markt. Naast onze lokale marketing diensten biedt MediaGorilla ook consulten aan voor bedrijven, die een interne medewerker getraind willen hebben voor het uitvoeren van internet marketing campagnes.

Betaalbare prijzen

Als een bureau in Brabant hebben we een zeer eenvoudige prijsstelling. We beginnen altijd met het analyseren en het controleren van jouw huidige situatie. Door dit te doen, kunnen we duidelijk zien waar je je momenteel met jouw marketinginspanningen bevindt. Naast de online marketing audit kunnen we duidelijk de hoeveelheid werk, die betrokken is bij jouw campagne identificeren. Nadat we jouw audit hebben geëvalueerd, kunnen we je een schatting geven van wat het zou kosten voor het team van MediaGorilla om onze diensten te implementeren.

Hoger in Google

Je weet wat je moet doen, namelijk hoger in de zoekmachines zien te komen. Onze medewerkers kunnen jouw website hoger ranken in zoekmachines, waardoor je meer websiteverkeer zult krijgen wat uiteindelijk de aanleiding zal zijn voor meer sales. We kunnen dit doen omdat we het eerder hebben gedaan voor allerlei soorten bedrijven en industrieën, zoals bijvoorbeeld maatschappelijke dienstverlening, onroerend goed, medische- en juridische diensten. Jouw bedrijf kan erop vertrouwen dat MediaGorilla diensten zal verlenen omdat we het zelfs voor onszelf doen. Ga je gang voer ‘internetbureau Brabant’ in Google in en zie hoe we in de zoekresultaten staan.

frequente communicatie

Als internetbureau begrijpen we hoe belangrijk communicatie is. Veel internetbureaus laten bij het opzetten van een online marketing campagne maandenlang niets van zich horen. En daarom streven wij naar een uitstekende communicatie met onze klanten. Zodra je met MediaGorilla aan de slag gaat, werk je samen met een toegewijde accountmanager om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van jouw marketing campagne. We blijven via handige hulpprogramma's voor projectbeheer met jou communiceren zodat je precies kunt zien wat we achter de schermen aan het doen zijn. 
MediaGorilla logo icon

Nieuwsgierig geworden?

Neem vandaag nog contact met ons op om de diensten en de prijzen voor online marketing projecten te bespreken.
We kijken ernaar uit om van je te horen.