OFF PAGE SEO

Off Page SEO Optimalisatie

Vergroot de autoriteit van jouw website door jouw backlink portfolio op te bouwen!

Zoekmachineoptimalisatie is een ingewikkeld proces, dat uit verschillende onderdelen bestaat. Naast het plaatsen van content op jouw website, is het ook belangrijk om jouw content buiten jouw website te laten opvallen. Door te zorgen dat jouw content strategisch op andere websites, social mediaprofielen, publicaties en gastblogsites wordt geplaatst, zorg je ervoor dat jouw website meer autoriteit krijgt. 

Een strategische off page SEO campagne kan enorm voordelig voor jouw website zijn. Dit proces vergt tijd en geduld, maar is uiteindelijk zeer de moeite waard. Met onze SEO campagnes zorgt het team van MediaGorilla voor het krijgen van backlinks voor onze klanten, die ter zaken en voordelig voor de gebruiker zijn. We laten je een paar manieren zien waarop het team van MediaGorilla backlinks voor jouw bedrijf verwerft: 

Gastbloggen: op veel websites kun je content op hun website laten plaatsen. Wanneer je dit doet, laat je niet alleen zien dat je veel verstand van zaken hebt, maar krijg je ook contextuele backlinks, die jouw positie in Google kunnen verhogen. 

Social media: door actief te zijn op de social media, zal jouw positie in Google toenemen. Google gebruikt sociale signalen als een directe factor voor de positie. Een website, die op de social media wordt vermeld, wordt niet gerankt, maar een website die wordt gedeeld wordt dat wel. Door gebruik te maken van RSS-feedtechnologie kan het team van MediaGorilla jouw content effectief op de social media delen.

Als je een SEO campagne voert, is het raadzaam om een off page SEO proces te beginnen. Als je wilt praten over een off page SEO strategie, die gunstig is voor jouw bedrijf, vraag dan vandaag nog een oriëntatiegesprek met ons aan.

GRATIS SEO audit aanvragen t.w.v. €149?

Vraag je je af waarom je niet hoger in Google staat dan je concurrent?
Of wil je weten of jouw website zoekmachine vriendelijk is?
Vraag dan een gratis SEO audit aan.