webdesign breda

responsive webdesign

Responsive
Webdesign

&

Mobielvriendelijke website

Vraag je je af hoeveel het kost om een website voor jouw bedrijf te laten bouwen? Denk je erover om jouw eigen website te ontwerpen, maar beschik je niet over de tijd of de vaardigheden om dit te doen? Ben je niet zeker van het verschil tussen ontwerp en ontwikkeling? MediaGorilla bestaat uit een team van website designers in Brabant, die gespecialiseerd zijn in het bouwen en het ontwerpen van zeer responsive (mobielvriendelijke) en snelle websites. 

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie kan het team van MediaGorilla een toonaangevende website bouwen met de snelheid en de rangschikking die moet worden geboden.

Eén van onze expertisegebieden is webdesign en lokale SEO. Mede dankzij een toegewijd team van ervaren webdesigners heeft het creatieve team van MediaGorilla een benijdenswaardige reputatie als één van de meest vertrouwde webdesignbureaus in Brabant opgebouwd. Onze portfolio heeft bewezen om een hoogwaardige visuele weergave van het bedrijf van onze klant te leveren. Het hebben van een speciaal inzicht en de ervaring met de Nederlandse marktcultuur biedt ons een duidelijk voordeel om berichten heel precies aan de doelgroep te kunnen communiceren, waarbij het samengaan van de delen van een project, inclusief de taal, een soepele levering zal zien.

Er gaat niets boven een frisse en actuele website. Vergeet de niet responsive en standaard website’s. Wat wij bieden, is uniek en wijkt enorm af van het verleden omdat het een toekomstgericht ontwerp heeft. Onze deskundige webdesign experts zullen je zeker waar voor jouw geld bieden. Je kunt het ontwerp van jouw webpagina met een gerust hart aan ons overlaten.

Professionele Website Die Jouw Verkeer Converteert

Door de online economie is de manier waarop zaken worden gedaan drastisch verandert en wordt het hebben van een website als een noodzaak in plaats van een luxe beschouwd. In feite is het veel meer dan alleen maar dat populaire e-commerce, omdat websites normaal gesproken het eerste contactpunt met de potentiële klanten zijn, die toch al weten wat ze willen. Het is jouw website die de bezoeker ervan moet overtuigen dat de diensten en de producten die jij aanbiedt, precies zijn wat ze nodig hebben. Een rommelige website met lelijke knipperende banners en irritante pop-upvensters zijn trefzekere manieren om ze weg te jagen, terwijl een wirwar van tekst en afbeeldingen een onmiddellijke uitschakeling is. Dit is precies waarom de professionele webdesign diensten van MediaGorilla kunnen ingrijpen en assisteren. Ze zijn zeer bedreven in het gebruik van interactieve website sjablonen en werken in een groot aantal maatwerk projecten, zoals websites, bedrijfslogo-ontwerp en geanimeerde content.

Proces

Het realiseren van de website duurt 2 weken. Vooraf bespreken we wat er verbetert kan worden op het gebied van online marketing. Daarna analyseren wij de markt, zo kunnen wij ervoor zorgen dat je een maatwerk oplossing krijgt mét resultaat!

Content

Het beheren van de website is zeer eenvoudig, we maken namelijk gebruik van WordPress met een WYSIWG editor, je hoeft alleen maar op de tekst te drukken dat je wilt bewerken en vervolgens op opslaan! Als je er niet uitkomt, helpen wij je graag!

Responsive Webdesign

Bij het ontwikkelen van je website, houden we rekening met de verschillende schermgroottes van apparaten. Een website ziet er anders uit op een smartphone dan een laptop, want op het scherm van een laptop kun je veel meer tonen dan op een smartphone.

Waarom een website laten maken bij MediaGorilla?

 • Responsive webdesign
 • Uniek en professioneel
 • Volledig in jouw huisstijl
 • Google Pagespeed optimalisatie
 • Zoekmachine Vriendelijk
 • Eigen domeinnaam
 • Snelle hosting uit Nederland
 • Webmail omgeving
 • Veilig en stabiel
 • SSL certificaat
 • Support - wijzigingen nodig? Geen probleem!
 • Gebruiksvriendelijk CMS - met een WYSIWYG editor
 • onbeperkt Pagina's aanmaken & wijzigen

Elke fase van het proces wordt door onze klant goedgekeurd voordat de volgende stap wordt gezet, zodat de klant altijd de gewenste resultaten krijgt. Omdat we zelf perfectionisten zijn, voeren we de relevante herzieningen van het oorspronkelijke ontwerp na het doornemen van de opmerkingen en de suggesties uit, wat uiteindelijk resulteert in de definitieve versie, die zal worden geüpload en worden onthuld aan de rest van de wereld.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vandaag nog contact met ons op om de diensten en de prijzen voor online marketing projecten te bespreken.
We kijken ernaar uit om van je te horen.