Zoekmachine optimalisatie

organische zoekresultaten

Er is een grote kans dat er op dit moment iemand in Google naar jouw dienst of product op zoek is.
Dit is ook de reden waarom jouw website zo hoog mogelijk in de positie van Google moet, want als jouw website makkelijker en sneller vindbaar is dan de website van jouw concurrenten dan zul je ook minder klanten verliezen aan de concurrenten. 

Zichtbaar zijn op de eerste pagina van Google is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk zoals de meeste mensen denken. SEO is eigenlijk door de bronnen en de tools, die de marketeer tegenwoordig kan gebruiken, steeds makkelijker geworden.

Het verschil tussen lokale SEO en SEO zijn de marketingtermen, die bij ‘normale’ SEO niet gelokaliseerd zijn. Als je bijvoorbeeld ‘Laminaat kopen’ zoekt krijg je een heel ander resultaat dan bij ‘Laminaat kopen in Breda’.

hoger in google

Hoger in Google Scoren?

Ons SEO proces voor
organische zoekresultaten

1. Zoekwoord analyse

Voordat wij met een SEO campagne voor organische resultaten beginnen, gaan we eerst uitzoeken wat de beste zoekwoorden voor jouw branche zijn. 

MediaGorilla maakt gebruik van betaalde SEO tools, om zoekwoorden te vinden die essentieel zijn voor jouw bedrijf. Hiermee kunnen we zoekwoorden kiezen, die je de kans geven om een goede positie in Google te krijgen.

Als het team van MediaGorilla jouw zoekwoorden eenmaal heeft vastgesteld, zullen we een lijstje maken en dit met je bespreken voordat we de website gaan optimaliseren en de zoekwoorden gaan toepassen. Je moet de zoekwoorden, die ons team zorgvuldig heeft vastgesteld, goedkeuren voordat we aan de slag gaan met de SEO campagne voor organische zoekresultaten.

2. Content marketing

Naast het perfectioneren van de content voor jouw SEO campagne, kunnen we ook de content voor een SEO campagne creëren. Als we jouw zoekwoorden in kaart brengen, heb je misschien nog geen pagina met content, die op een bepaalde zoekwoord is gericht. Als dat zo is, zal het team van MediaGorilla SEO vriendelijke content creëren om met behulp van branchespecifieke SEO technieken de zoekwoorden zo hoog mogelijk in Google te ranken.

Wanneer we de content voor jouw bedrijf creëren, doen we tegelijkertijd ook onderzoek over jouw branche zodat jij je er niet druk over hoeft te maken en je kunt focussen op het runnen van jouw bedrijf. 

3. Linkbuilding

De content voor jouw website is maar één onderdeel van het hele SEO proces. Om het maximale uit jouw content te halen, heb je ook een aantal backlinks* van hoge kwaliteit nodig, die jouw zoekmachine positie kunnen verbeteren.

* Een backlink is een link van een andere website die naar jouw website verwijst.

MediaGorilla gebruikt voor de linkbuilding geen blackhat technieken, die schade aan jouw website kunnen toebrengen. We gebruiken alleen ethische linkbuilding tactieken.

Ben je er klaar voor om jouw organisch zoekverkeer te vergroten? Neem dan vandaag nog contact op met MediaGorilla voor een vrijblijvend offerte. De kosten voor onze SEO diensten variëren vanaf € 300 per maand, afhankelijk natuurlijk van de hoeveelheid werk. 

Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie over de kosten voor jouw project te krijgen.

GRATIS SEO audit aanvragen t.w.v. €149?

Vraag je je af waarom je niet hoger in Google staat dan je concurrent?
Of wil je weten of jouw website zoekmachine vriendelijk is?
Vraag dan een gratis SEO audit aan.